Toplijst AmorTop.bedrijven.www.aalberts-hout.nl
TopSiteGuide.bedrijven www.aalberts-hout.nl

Bedkasten en
kastenwanden


Blokkozijnen

Groninger
boerenschuren


Historische
aankleding


Oud-Hollandse
vloeren


Tuinhuisjes

Eigen ontwerp

Baraka

Cadeauproducten

Lutje Hoeske

Houtacademie

Cursus

Lezingen

Workshops

Links


WoodStay is een feit

Maart 2015
De bedden zijn weer opgemaakt, het ontbijt staat klaar en de sauna kan worden opgewarmd als u dat wilt. Heeft u zin om Back to Basic te gaan en van de stilte en ruimte te genieten op het Hoogeland? Kom dan overnachten in onze WoodStay; Overnachten in een Baraka, een bijzonder houten huisje, op het Groninger Hoogeland. Drie Baraka's, de keuken en de sanitaire gelegenheden zijn klaar om verhuurd te worden. Het is meer dan bed&breakfast. Bent u nieuwsgierig naar hoe het eruit ziet en de mogelijkheden? Kijk dan op www.woodstay.nl voor meer informatie.

Nieuw product: Duckhout

September 2013
Aalberts Hout heeft een nieuw draaibaar bankje gemaakt. Een huiselijker model voor een goed gesprek in de natuur, uit de wind en eventuele regen. De Duckhout zit comfortabel en behoeft weinig onderhoud. Bovendien is het in het geheel gemaakt van inlands Lariks met het FSC keurmerk. In uw eigen tuin, op het strand, langs een wandel- of fietspad, u kunt er het hele jaar door gebruik van maken. Van het vroege voorjaar tot het late najaar.
Reacties die wij al van mensen hebben mogen ontvangen: "Lekker beschut en beschermd zitten." en "Ideaal voor een goed glas wijn en een goed gesprek." en "Hier kom ik voorlopig niet meer vandaan, ik houd het wel een tijdje vol!"

Rustpunt bij de Houtzagerij

Juli 2013
Sinds juni is er op Lutjerijp 4 het Rustpunt bij de Houtzagerij. Voor die tijd was er al de mogelijkheid om er een kop koffie of thee drinken tijdens een fiets- of wandeltocht. Rustpunt.nu vindt het een goede plek en het voldoet aan de voorwaarden van de organisatie. De missie van Rustpunt is op bestaande erven, langs routestructuren in het buitengebied, aanbrengen van laagdrempelige voorzieningen waar deze niet aanwezig zijn en deze in stand houden. Wij hopen dat vele wandelaars en fietsers gebruik zullen maken van het zelfbedieningsterras, Rustpunt bij de Houtzagerij.

Klik hier om naar Rustpunt bij de Houtzagerij op rustpunt.nu te gaan.


Duckhout
6 meter lange vloerdelen
lutjerijp
organisch krukje
theekast Rustpunt
brede kast met raamwerk
baraka met Harry Aalberts