Toplijst AmorTop.bedrijven.www.aalberts-hout.nl
TopSiteGuide.bedrijven www.aalberts-hout.nl

Bedkasten en
kastenwanden


Blokkozijnen

Groninger
boerenschuren


Historische
aankleding


Oud-Hollandse
vloeren


Tuinhuisjes

Eigen ontwerp

Baraka

Cadeauproducten

Lutje Hoeske

Houtacademie

Cursus

Lezingen

Workshops

Links

Cadeauproducten


Wil je een uniek cadeau voor de feestdagen van dit bijzondere jaar? Bereikt er binnenkort iemand een mijlpaal? Aalberts Hout heeft een aantal mooie en originele houten producten ontworpen om cadeau te doen of gewoon voor uzelf. U ontvangt altijd een uniek exemplaar. Bel of mail (info@aalberts-hout.nl) ons met uw wensen. Deze producten dragen het "Hou't simpel"-logo, het motto van Aalberts Hout. Het liefst houden wij dingen zo simpel mogelijk.


Handig brandhoutopbergsysteem (35,-)
In de winter een lekker vuurtje stoken is lekker en sfeervol. We hebben een handig opbergsysteem bedacht, waarmee we een flinke partij brandhout handzaam hebben gemaakt en het ziet er netjes opgeruimd uit bij de kachel. Het systeem met 20 kilo brandhout kost 35,-, vervolgens haal je bij ons nieuw brandhout voor 10,- per 20 kilo. Ook heel handig voor een 's zomers kampvuurtje of bij de vuurkorf.

Brood-, kaas- en snijplankje (4,-)
Een multifunctioneel larikshouten plankje: 's Ochtends ontbijt je ermee (het gat fungeert ook als eierhouder), je smeert de boterhammen voor de lunch erop en 's avonds gaat hij door als kaasplankje. Daarnaast is het geschikt als snijplank, onderzetter of pannendeksel. Voordelen: het plankje neemt geen geuren aan van bv kaas of ui en hij kan in de vaatwasmachine. Het plankje is buigzaam, licht, splintert niet en is erg geschikt om mee te nemen op vakantie.

3 plankjes + plankjeshouder + 2 verzilverde messen (30,-)
Een mooi compleet sierproduct, met handige larikshouten plankjes die opgeborgen worden in een eikenhouten houder. De twee messen met verzilverd heft maken het chique af.

Vogel-voederhuisje (15,-)
Een mooi en simpel larikshouten voederhuisje om aan de boom, het schuurtje of de schutting te hangen. Met een paar zaden of een stukje oud brood kan je vanuit het raam naar hartenlust de vogels bekijken die een vorkje meeprikken.

Plantenhanger (15,-)
De plantenhanger gemaakt van eikenhout is geschikt voor 2 aardewerken potten. Hiermee kunt u altijd de bloemetjes buiten hangen. Langere plantenhangers voor 3 of meer potten zijn ook mogelijk en kosten 3,- per hangmogelijkheid extra. De plantenhanger is mooi in de tuin en op het balkon en hangt altijd stabiel. Handig ook voor aardbeien of verse kruiden.

Organisch krukje en melkkrukje (resp 30,- en 20,-)
Een ouderwets handig krukje om op te zitten, als bijzettafeltje te gebruiken, de voeten op te leggen of om een plant op te zetten. Hij is makkelijk op te pakken vanwege zijn lichte gewicht. Het melkkrukje heeft dezelfde uitstraling en heeft 3 poten in plaats van 4. Ook is hij een stuk kleiner. De krukjes zijn altijd uniek door de verschillende tekeningen van het hout en de altijd anders gevormde pootjes. Het krukje dat je ontvangt zal er dan ook anders uitzien dan die op de foto.

Organisch bankje voor buiten en voor binnen (resp 35,- en 60,-)
Naast de krukjes maakt Aalberts Hout in dezelfde stijl bankjes. Ook deze zijn altijd uniek. Het bankje voor buiten is robuuster dan die voor binnen, want hij is fijnbezaagd om weerbestendig te zijn. Het binnenbankje wordt subtieler afgewerkt. Hij kan aan tafel geschoven worden of als tafel fungeren, ook staat hij goed in de gang om de schoenen en laarzen op uit te trekken en onder het bankje te schuiven.


Alle producten kunnen toegestuurd worden, in dat geval komen er verzendkosten overheen.
organisch krukje
plankjes
plankjes
vogelvoederhuisje
plantenhanger
vogelvoederhuisje
plantenhanger
organisch bankje
plantenhanger