Toplijst AmorTop.bedrijven.www.aalberts-hout.nl
TopSiteGuide.bedrijven www.aalberts-hout.nl

Bedkasten en
kastenwanden


Blokkozijnen

Groninger
boerenschuren


Historische
aankleding


Oud-Hollandse
vloeren


Tuinhuisjes

Eigen ontwerp

Baraka

Cadeauproducten

Lutje Hoeske

Houtacademie

Cursus

Lezingen

Workshops

Links

Baraka


Aalberts Hout heeft een tuinhuisje / gastenverblijf ontwikkelt dat de naam Baraka draagt. De Baraka is een ge´soleerd en eventueel draaibaar tweepersoons huisje. Dankzij de efficiŰnte inrichting staan er op een relatief klein oppervlak twee bedden, een tafeltje en er is veel bergruimte. De veranda voor het huisje biedt ruimte om van de omgeving te genieten en buiten te verblijven, ook bij wind en regenachtig weer.

De Baraka biedt vele mogelijkheden. Het is een tuinhuisje en ook zeer geschikt als Bed&Breakfast. Omgeven door niets dan hout is het een unieke slaapbeleving. Dankzij de goede isolatie is het er stil en behaaglijk. Ook kan het worden ingericht als sauna of verkooppunt. Het unieke aan een Baraka op draaibaar onderstel is dat je met de zon naar bed kunt gaan en met de zon weer op kunt staan.

Naar wens is er een bij te leveren ouderwets houtgestookt kacheltje om op te koken en die 's avonds de eventueel benodigde warmte geeft. Ook verwarmt het kacheltje water voor de stortdouche die bijgeleverd kan worden, evenals een toilet. Op deze manier ontstaat er, naast een fraai tuinhuis, een compleet zelfstandig gastenverblijf.

De Baraka's worden gemaakt van Larikshout met het FSC-keurmerk en ze zijn CO2-neutraal. Alles aan het huisje is van hout, ook het isolatiemateriaal, de inrichting en de dakbedekking.